Wij gaan verhuizen

Wij gaan verhuizen en kiezen voor “kantoor-clubhuis”

In januari 2022 verhuizen Syfers en One Accountants naar een nieuwe kantoorlocatie in Zoetermeer.

Met de huidige omvang en verwachte groei zijn onze kantoorlocaties in Bleiswijk (Syfers) en Delft (One Accountants) te klein geworden. Hoewel er op dit moment ook nog veel wordt thuisgewerkt, is een groter kantoor noodzakelijk om alle collega’s een fijne en comfortabele werkplek te bieden.

Onze verwachting is dat het “hybride-werken” het nieuwe normaal gaat worden, waarbij collega’s deels op kantoor en deels vanuit huis werken. Door deze nieuwe ontwikkeling worden ook andere eisen aan onze kantoorlocatie gesteld.

Naast het bieden van een individuele werkplek is het ook van belang dat er ruime faciliteiten aanwezig zijn voor sociale interactie. Hiermee wordt het nieuwe kantoor een inspirerende werkomgeving en sfeervolle ontmoetingsplek voor collega’s én onze relaties.

Onze nieuwe kantoorlocatie, gelegen aan de Louis Braillelaan 6 te Zoetermeer, voldoet aan deze hedendaagse eisen. Het pand is nabij gelegen (< 10 kilometer van Bleiswijk en Delft) en is uitstekend bereikbaar met zowel de auto (langs A12 en met eigen parkeerterrein) alsmede met openbaar vervoer (direct naast het NS-station Zoetermeer).

Bovendien wordt het pand de komende maanden volledig naar de nieuwe standaarden verbouwd. Naast 50 ergonomische individuele werkplekken en een ruime en gezellige ontvangstlobby met veel groen biedt het kantoor een gym, bar, vergaderzaal, gameroom en diverse werk-spreekkamers.

Deze nieuwe indeling is gebaseerd op het 4C-model (concentrate, connect, co-work en conference) en laat het kantoor aanvoelen als een clubhuis.

Bijgesloten ontvang je enkele impressie foto’s van hoe ons nieuwe kantoorpand eruit gaat zien. De komende maanden houden we je op de hoogte houden van de voortgang van de verbouwing en de definitieve verhuisdatum.

Vanaf eind januari 2022 ontvangen we je graag op onze nieuwe locatie in Zoetermeer!

Syfers administratie en advies krijgt een gemiddelde beoordeling van: 9.1 / 10 uit 139 beoordelingen.
Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen

Syfers Administratie & Advies is aangesloten bij de NOAB (Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen).

© 2010-2023 Syfers B.V. Alle rechten voorbehouden. Privacyverklaring

Syfers biedt ondernemers innovatieve oplossingen voor alle administratieve en fiscale werkzaamheden.