Personeel & salaris

Door ook de salarisadministratie uit handen te geven bij Syfers zijn alle financiële zaken op één plek geregeld. De salarissoftware wordt daarbij gekoppeld aan de boekhouding waarbij alle salarismutaties automatisch worden verwerkt.

In samenwerking met onze partner People & Payment nemen wij de volledige salarisadministratie uit handen. Alle salarisadministrateurs zijn ingeschreven bij het NIRPA (Nederlands Instituut van Payroll Accounting) waardoor je de garantie hebt van kennis en kwaliteit. We wensen je veel personeel! Daarom houdt onze dienstverlening niet op bij enkel salarisadministratie. Ook op het gebied van personeelsadvies staan wij klaar voor onze klanten met een scherp oog voor de laatste ontwikkelingen. Je kan hierbij denken aan een scan van je arbeidsovereenkomst, opstellen van een personeelshandboek of functieprofielen, advies over ontwikkeling van medewerkers en organisatie, ontslag of reorganisatie. We geloven erin dat de mens het verschil maakt, zo benaderen wij onze dienstverlening ook, persoonlijk en gericht op jouw bedrijf. We denken daarom graag mee over een passende inzet van een van onze personeelregisseurs.

Daarnaast kunnen werkgevers bij Syfers terecht voor personeelsadvies, zoals het opstellen en verlengen van arbeidsovereenkomsten. Onze HR-adviseurs ondersteunen ook bij het beoordelen en ontwikkelen van medewerkers. Hiervoor bieden we een online applicatie inclusief handboek, functiehuis en overzicht van relevante competenties.

"Directe koppeling tussen boekhouding en salarisadministratie"

Tarieven salarisadministratie

Indienen aangifte Loonheffing € 12,50 per maand
 
Salarisadministratie vanaf 50 medewerkers € 9,- per maand
Salarisadministratie van 10-50 medewerkers € 10,- per maand
Salarisadministratie van 0 -10 medewerkers € 12,50 per maand
 
Salarisadministratie DGA € 17,25 per maand
 
Personeelsadvies van HR-consultant of arbeidsjurist € 85,00 per uur

Heb je een salaris- of HR-vraag? Neem contact op met Mardi.

Mardi Barten (Manager HR & Salaris)

088 - 120 1200
mardi@syfers.nl


LinkedInBekijk het profiel van Mardi op LinkedIn

Syfers administratie en advies krijgt een gemiddelde beoordeling van: 9.0 / 10 uit 98 beoordelingen.
Nederlandse Orde van Administratie en Belastingadvieskantoren

Syfers Administratie & Advies is aangesloten bij de NOAB (Nederlandse Orde van Administratie en Belastingadvieskantoren).

© 2010-2021 Syfers B.V. Alle rechten voorbehouden. Privacyverklaring

Syfers biedt ondernemers innovatieve oplossingen voor alle administratieve en fiscale werkzaamheden.