Klantbeoordelingen

Benieuwd wat onze klanten over onze dienstverlening zeggen? Syfers biedt ondernemers innovatieve oplossingen op het gebied van administratie en advies en behoort al jaren tot één van de meest innovatieve administratiekantoren van Nederland.

Lees hieronder de waarderingen van onze klanten. Van boekhouding en advies tot financieringsaanvragen, onze klanten vertellen graag over hun ervaring.

Laatste beoordelingen

uit Rotterdam

Aanbeveling
Modern, innovatief en een goede service
Ervaring
Sinds 2016 ben ik naar grote tevredenheid klant bij Syfers. Ze maken gebruik van moderne technologie, waardoor het financiële proces efficiënter en meer gebruiksvriendelijk wordt. Maar ondertussen is er ook nog ruimte voor een persoonlijke benadering. Deze combinatie bevalt me uitstekend. Ik heb Syfers al aan verschillende contacten aanbevolen en zal dat ook in de toekomst blijven doen.
10

uit Meerssen

Aanbeveling
Zeer goede service met persoonlijke aandacht.
Ervaring
Zowel voor starten van onderneming, de eerste maanden als in het vervolg goede begeleiding. Tevens voor verzekeringen en hypotheek fantastische ondersteuning en persoonlijke aandacht. Zeer klantgericht.
10

uit Den Haag

Aanbeveling
Simpel
Ervaring
Als kleine ondernemer zit ik niet te wachten op boekhoudkundige werkzaamheden, ik wil gewoon ondernemen. Hoe makkelijk is het daarom Syfers als boekhouder te hebben. 1 x per kwartaal bonnen en nota's uploaden en Syfers doet de rest. Hapklare overzichten en BTW aangiftes, ook aangifte loonbelasting en jaarcijfers worden aangeleverd, prima. En als ik vragen heb dan kan ik ze gewoon bellen met zekerheid dat ze ook nog gewoon de telefoon opnemen. Beste keus geweest toen ik met mijn onderneming begon.
8

uit Zoetermeer

Aanbeveling
Geweldig!
Ervaring
Zeer blij met Syfers. Het bijhouden van de boekhouding is een fluitje van een cent, BTW-aangifte altijd op tijd en jaarrekening/aangifte ook heel goed geregeld. Vakkundig advies en betrokken geholpen indien nodig.
10

uit Dordrecht

Aanbeveling
Geweldig bedrijf met zeer bekwame en vriendelijke professionals
Ervaring
Syfers is al meer dan 10 jaar mijn accountskantoor en ben meer dan tevreden. De korte directe lijnen, persoonlijke aandacht, vriendelijkheid en vooral de oplossingsgerichte aanpak spreekt mij enorm aan. Kan dit kantoor bij iedereen aanbevelen.
10

uit Rotterdam

Aanbeveling
Perfecte service, advies en ondersteuning
Ervaring
Vanaf het moment dat ik zelfstandig ging zit ik al bij syfers. Goede begeleiding, snelle duidelijke antwoorden op eventuele vragen en gemakkelijke software voor de bedrijfsadministratie.
10

uit Rotterdam

Aanbeveling
Syfers doet goed wat ze moeten doen en staan klaar voor een extra vraag of advies
Ervaring
Ik ben 10 jaar geleden begonnen als ZZP-er en neem het ZZP pakket pakket af. Ik ben heel tevreden over de efficiency waarop mijn boekhouding verwerkt wordt. De verwerking is snel. Bij extra vragen wordt er ook snel en nauwkeurig gereageerd.
10

uit Utrecht

Aanbeveling
Professioneel én Persoonlijk
Ervaring
Sinds ik startte met mijn bedrijf, alweer 22 jaar geleden, verzorgt Syfers (en hun voorloper) mijn boekhouding en jaarrrekeningen, en zelfs de inkomstenbelasting. Ze zijn met mij meegegroeid, hebben me altijd van de juiste adviezen voorzien en liepen voorop met het digitaliseren van de administratie. Ik waardeer de persoonlijke aanpak van Syfers en hun expertise op eigenlijk alle vlakken die je als zelfstandig ondernemer nodig hebt. Voor mij is het een accountantskantoor uit duizenden!
10

uit Noordwijk

Aanbeveling
Altijd duidelijk advies
Ervaring
Ik werk als zelfstandige al jaren met Syfers. Prettig contact en altijd een snelle reactie op vragen. Dit geeft mij een goed gevoel.
10

uit Rotterdam

Aanbeveling
Heel professioneel en vriendelijk
Ervaring
Ik kan altijd bellen voor advies . Ze zijn zeer betrokken en deskundig. Mijn boekhouding altijd bijgewerkt. Software is makkelijk te gebruiken en bespaart veel tijd.
10

uit Lisse

Aanbeveling
Deskundigheid, gemak en vooruitstrevend.
Ervaring
In 2015 ben ik als ZZP-er gestart en kwam ik via, via bij Syfers uit. Ik ben goed geholpen als onervaren zelfstandige en voel me meer zeker met Syfers als mijn boekhouder en deskundig raadgever. Ik wordt goed geholpen bij het opstellen en controleren van contracten met opdrachtgevers i.r.t. wet DBA en voorheen de V.A.R. Het versturen van digitale facturen naar een mailadres waardoor mijn BTW-aangifte per kwartaal vanzelf wordt opgesteld is puur gemak, zeker nadat aan mijn afschriften wordt gecontroleerd of ik wel volledig ben geweest. Het volledig digitaal werken zonder mappen en papier waarbij alles online is opgeslagen is vooruitstrevend en helemaal van deze tijd. Bij elk jaargesprek nemen we door of ik nog zaken beter kan doen of verbeteren. Ik ben erg tevreden en kan mezelf geen betere boekhouder voorstellen.
10

uit Linschoten

Aanbeveling
Korte lijnen, gebruiksvriendelijke app
Ervaring
Je voelt je bij Syfers geen nummer en daarbij zijn de lijnen kort. De app is zeer gebruiksvriendelijk en bespaart mij veel tijd. Iets meer proactiviteit zou mijn waardering voor Syfers verder verhogen.
8

uit Amersfoort

Aanbeveling
Fijne hulp
Ervaring
Syfers helpt mij snel en ik kan er altijd voor mijn vragen terecht.
8

uit Rotterdam

Aanbeveling
Wij zijn 18 jaar klant,
Ervaring
Onze ervaring met het bedrijf, is prima. Ze doen wat ze moeten doen, Maar het is niet het gemoedelijke bedrijf meer, waar ik bij begon, het is met de tijd meegegaan, het praatje met de klant is niet meer van deze tijd, dat is helaas jammer.
6

uit Haarlem

Aanbeveling
Een zeer capabele en betrokken partij!
Ervaring
Korte lijnen en zeer betrokken adviseurs/professionals, maken dat ik al meer dan tien jaar een tevreden klant ben van Syfers. Hun advies is altijd kundig en snel. Vragen worden vaak dezelfde dag al beantwoord en ze denken ook goed met je mee. Daarmee voorziet Syfers precies in datgene waar ik naar op zoek was.
10

uit Veenendaal

Aanbeveling
Krijg snel reactie terug.
Ervaring
Ik ervaar de samenwerking met Syfers als fijn want ik krijg altijd snel en persoonlijk terugkoppeling.
8

uit Rotterdam

Aanbeveling
Altijd behulpzaam
Ervaring
Al jaren een prettige meedenkende accountant
8

uit Zoetermeer

Aanbeveling
Heel goed
Ervaring
Zijn goed bereikbaar, deskundig en denken goed met je mee.
10

uit Zwaagdijk-Oost

Aanbeveling
Deskundige dienstverlening
Ervaring
Prettige communicatie, door efficiënt gebruik van software en deskundigheid van het team. Dit laatste maakt dat ik heldere uitleg op mijn vragen krijg en op deze wijze goed overwogen keuzes kan maken.
8

uit Den Haag

Aanbeveling
Zeer professioneel en behulpzaam
Ervaring
Fijne boekhouder die vooruit denkt en ontzorgd.
10

uit Amersfoort

Aanbeveling
Makkelijk en helder
Ervaring
Syfers is een moderne dienstverlener met persoonlijke touch. De boekhouding invoeren, bijhouden en goedkeuren gaat makkelijk en snel. Als ik bel wordt er altijd opgenomen, ze zijn dus uitstekend bereikbaar.
9

uit Hilversum

Aanbeveling
Syfers is een modern (digitaal) en proactief accountantskantoor
Ervaring
Door de digitale accounting tools en de proactieve communicatie is mijn boekhouding altijd bijgewerkt waardoor ik een goed en actueel inzicht heb in de cijfers. Daarnaast heeft Syfers veel kennis en kunde in huis waardoor je als ondernemer met vrijwel alle Finance en HR/salaris thema's geholpen kan worden
10

uit Baarn

Aanbeveling
Punctueel, accuraat, vriendelijk bedrijf met hart voor haar klanten.
Ervaring
Reeds 10 jaar klant bij Syfers en de groei meegemaakt zonder dat dit ten koste is gegaan van de benaderbaarheid en bereikbaarheid. Ieder administratiekantoor doet ongeveer hetzelfde werk. het zijn de details die het verschil maken. Voor mij betekent dit dat als ik ze nodig heb ze voor mij klaar staan. Dat is een prettig gevoel.
10

uit Rotterdam

Aanbeveling
Prettige communicatie, betrouwbaar en proactief
Ervaring
Betrokken en meedenkend, op een prettige manier kritisch. Hebben echt het gevoel met onze bedrijven op de juiste plaats te zitten bij Syfers.
9

uit Eindhoven

Aanbeveling
Goed bereikbaar en denken met je mee
Ervaring
De medewerkers van Syfers zijn kundig, goed bereikbaar en denken met je mee. Tevens zijn ze proactief!
8Trots op onze dienstverlening!

Onze klanten zijn zeer tevreden met onze dienstverlening! Op basis van 121 reviews scoren wij een:

9.0

Syfers administratie en advies

Syfers administratie en advies krijgt een gemiddelde beoordeling van: 9.0 / 10 uit 121 beoordelingen.
Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen

Syfers Administratie & Advies is aangesloten bij de NOAB (Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen).

© 2010-2023 Syfers B.V. Alle rechten voorbehouden. Privacyverklaring

Syfers biedt ondernemers innovatieve oplossingen voor alle administratieve en fiscale werkzaamheden.