Klantbeoordelingen

Benieuwd wat onze klanten over onze dienstverlening zeggen? Syfers biedt ondernemers innovatieve oplossingen op het gebied van administratie en advies en behoort al jaren tot één van de meest innovatieve administratiekantoren van Nederland.

Lees hieronder de waarderingen van onze klanten. Van boekhouding en advies tot financieringsaanvragen, onze klanten vertellen graag over hun ervaring.

Laatste beoordelingen

uit Rijswijk

Aanbeveling
Juiste expertise, op tijd en meedenkend
Ervaring
De medewerkers bij Syfers hebben werken zeer gemotiveerd en nemen de tijd voor je als klant. Ze komen altijd met goede suggesties en altijd met antwoord
10

uit Den Haag

Aanbeveling
Geweldig support!
Ervaring
By Syfers denkt men graag met ons mee en dat waarderen wij enorm!
10

uit Amsterdam

Aanbeveling
Vanaf 2010 al tevreden klant
Ervaring
Na 1 jaar zelf de boekhouding te hebben gedaan was ik er al snel uit. Practise what you preach: Outsourcing dus alleen wel van mijn boekhouding. In 2010 heb ik vergelijking opgesteld met andere partijen die soortgelijke diensten hadden. Daar kwam (toen genaamd Confidum) als beste uit de bus. De keuze was snel gemaakt en tot op heden geen dag spijt. Naast boekhouding en aangifte voor eenmanszaak en ondertussen ook aantal BV's advisert Syfers me ook qua financiele planning en leveren ze prive en zakelijk al mijn verzekeringen.
9

uit Rotterdam

Aanbeveling
Hele prettige en deskundige samenwerking
Ervaring
Mijn jaaropgave en BTW-aangifte als freelancer en de inkomstenbelasting worden iedere keer weer naar volle tevredenheid verwerkt. Indien van toepassing worden adviezen gegeven voor mijn bedrijf en gezin.
10

uit Den Haag

Aanbeveling
Hele fijne partij!
Ervaring
Fijne partij om mee samen te werken, Syfers werkt duidelijk, snel en maakt een van de minst leuke aspecten van deze wereld toch een stuk gezelliger. Dank allen!
10

uit Valkenburg

Aanbeveling
Innovatief kantoor met geweldige prijs-kwaliteitverhouding
Ervaring
Voor een vaste prijs per maand word ik volledig ontzorgd op administratief en fiscaal gebied. Syfers biedt handige innovatieve oplossingen, waardoor veel data automatisch verwerkt wordt in de boekhouding en ik met de app alleen maar de bonnen aan hoeft te leveren. Vervolgens heb ik maandelijks online inzicht in mijn resultaten. Daarnaast wordt er of financieel en fiscaal gebied ook deskundig meegedacht en geadviseerd. Syfers kan ik dus iedereen aanbevelen!
10

uit Den Haag

Aanbeveling
Happy client the last 6 years
Ervaring
Agile company with reasonable tariffs. Always quick and to the point. Thanks guys!
10

uit Soest

Aanbeveling
Hoogwaardige en attente dienstverlening!
Ervaring
Nu enkele maanden klant bij Syfers. Eerste ervaringen zijn heel positief.
10

uit Moerkapelle

Aanbeveling
Waardevol persoonlijke en pro-actieve sparringpartner
Ervaring
Ik wordt administratief en fiscaal ontzorgd, waarbij ook altijd ruimte is voor persoonlijk contact om te sparren. Al jarenlang een fijne samenwerking waar ik het gevoel heb op Syfers te kunnen bouwen door de pro-actieve rol die zij innemen.
10

uit Nieuwerkerk aan den IJssel

Aanbeveling
Meedenkend, persoonlijk, professioneel en vriendelijk
Ervaring
Heel fijn dat we altijd terecht kunnen met onze vragen en dat deze in normale, begrijpelijke taal worden beantwoord.
10

uit Rotterdam

Aanbeveling
Een goede aanpak bedacht en uitgevoerd.
Ervaring
In onze jarenlange relatie heeft Syfers voor ons een goede fiscaal aantrekkelijke aanpak bedacht. Onze stamrecht-BV is goed ingezet, en wordt nu richting ons pensioen keurig afgewikkeld. Dit hadden we zelf nooit kunnen bedenken. Syfers voert het werk ook netjes uit.
10

uit Nederland

Aanbeveling
Syfers levert goed werk.
Ervaring
Ik ben tevreden met de diensten van Syfers. Ze leveren kwalitatief goed werk en hebben voldoende expertise.
8

uit Rotterdam

Aanbeveling
Vriendelijk en deskundig
Ervaring
Fijn bedrijf en geven in duidelijke gewone mensen taal uitleg en advies bij je boekhoudingen aangiftes. Ze reageren ook snel op mail en als je belt.
10

uit Rotterdam

Aanbeveling
Persoonlijke en prettige samenwerking
Ervaring
De samenwerking met Syfers is erg prettig. Ik heb zowel in ZZP-vorm als in bedrijfsvorm met hen gewerkt en voor beide kan ik hun aanraden. Altijd snel bereikbaar en ik word erg vriendelijk geholpen en ondersteund. Dank Ivo en Casper.
10

uit Zoetermeer

Aanbeveling
Wordt altijd goed geholpen
Ervaring
Zijn al jaren klant bij jullie en bevalt nog steeds goed
9

uit Rotterdam

Aanbeveling
Uitstekende dienstverlening
Ervaring
Syfers ontzorgt je als ondernemer. Je boekhouding bijhouden kost je nauwelijks tijd meer en jaarverslagen en belastingaangiften worden ook verzorgd. Dit alles voor een vast maandelijks tarief zonder verrassingen achteraf.
10

uit Bussum

Aanbeveling
Ontzorgen
Ervaring
Als zorgverlener is het fijn dat Syfers het financiële deel van mijn praktijk ontzorgt.
10

uit Breda

Aanbeveling
Innovatief met een grote betrokkenheid
Ervaring
Een club van betrokken mensen met een no-nonsense mentaliteit waar zaken snel worden opgepakt en goed worden afgehandeld.
10

uit Rotterdam

Aanbeveling
Modern, innovatief en een goede service
Ervaring
Sinds 2016 ben ik naar grote tevredenheid klant bij Syfers. Ze maken gebruik van moderne technologie, waardoor het financiële proces efficiënter en meer gebruiksvriendelijk wordt. Maar ondertussen is er ook nog ruimte voor een persoonlijke benadering. Deze combinatie bevalt me uitstekend. Ik heb Syfers al aan verschillende contacten aanbevolen en zal dat ook in de toekomst blijven doen.
10

uit Meerssen

Aanbeveling
Zeer goede service met persoonlijke aandacht.
Ervaring
Zowel voor starten van onderneming, de eerste maanden als in het vervolg goede begeleiding. Tevens voor verzekeringen en hypotheek fantastische ondersteuning en persoonlijke aandacht. Zeer klantgericht.
10

uit Den Haag

Aanbeveling
Simpel
Ervaring
Als kleine ondernemer zit ik niet te wachten op boekhoudkundige werkzaamheden, ik wil gewoon ondernemen. Hoe makkelijk is het daarom Syfers als boekhouder te hebben. 1 x per kwartaal bonnen en nota's uploaden en Syfers doet de rest. Hapklare overzichten en BTW aangiftes, ook aangifte loonbelasting en jaarcijfers worden aangeleverd, prima. En als ik vragen heb dan kan ik ze gewoon bellen met zekerheid dat ze ook nog gewoon de telefoon opnemen. Beste keus geweest toen ik met mijn onderneming begon.
8

uit Zoetermeer

Aanbeveling
Geweldig!
Ervaring
Zeer blij met Syfers. Het bijhouden van de boekhouding is een fluitje van een cent, BTW-aangifte altijd op tijd en jaarrekening/aangifte ook heel goed geregeld. Vakkundig advies en betrokken geholpen indien nodig.
10

uit Dordrecht

Aanbeveling
Geweldig bedrijf met zeer bekwame en vriendelijke professionals
Ervaring
Syfers is al meer dan 10 jaar mijn accountskantoor en ben meer dan tevreden. De korte directe lijnen, persoonlijke aandacht, vriendelijkheid en vooral de oplossingsgerichte aanpak spreekt mij enorm aan. Kan dit kantoor bij iedereen aanbevelen.
10

uit Rotterdam

Aanbeveling
Perfecte service, advies en ondersteuning
Ervaring
Vanaf het moment dat ik zelfstandig ging zit ik al bij syfers. Goede begeleiding, snelle duidelijke antwoorden op eventuele vragen en gemakkelijke software voor de bedrijfsadministratie.
10

uit Rotterdam

Aanbeveling
Syfers doet goed wat ze moeten doen en staan klaar voor een extra vraag of advies
Ervaring
Ik ben 10 jaar geleden begonnen als ZZP-er en neem het ZZP pakket pakket af. Ik ben heel tevreden over de efficiency waarop mijn boekhouding verwerkt wordt. De verwerking is snel. Bij extra vragen wordt er ook snel en nauwkeurig gereageerd.
10Trots op onze dienstverlening!

Onze klanten zijn zeer tevreden met onze dienstverlening! Op basis van 139 reviews scoren wij een:

9.1

Syfers administratie en advies

Syfers administratie en advies krijgt een gemiddelde beoordeling van: 9.1 / 10 uit 139 beoordelingen.
Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen

Syfers Administratie & Advies is aangesloten bij de NOAB (Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen).

© 2010-2023 Syfers B.V. Alle rechten voorbehouden. Privacyverklaring

Syfers biedt ondernemers innovatieve oplossingen voor alle administratieve en fiscale werkzaamheden.