Klantbeoordelingen

Benieuwd wat onze klanten over onze dienstverlening zeggen? Syfers biedt ondernemers innovatieve oplossingen op het gebied van administratie en advies en behoort al jaren tot één van de meest innovatieve administratiekantoren van Nederland.

Lees hieronder de waarderingen van onze klanten. Van boekhouding en advies tot financieringsaanvragen, onze klanten vertellen graag over hun ervaring.

Laatste beoordelingen

uit Soest

Aanbeveling
Hoogwaardige en attente dienstverlening!
Ervaring
Nu enkele maanden klant bij Syfers. Eerste ervaringen zijn heel positief.
10

uit Moerkapelle

Aanbeveling
Waardevol persoonlijke en pro-actieve sparringpartner
Ervaring
Ik wordt administratief en fiscaal ontzorgd, waarbij ook altijd ruimte is voor persoonlijk contact om te sparren. Al jarenlang een fijne samenwerking waar ik het gevoel heb op Syfers te kunnen bouwen door de pro-actieve rol die zij innemen.
10

uit Nieuwerkerk aan den IJssel

Aanbeveling
Meedenkend, persoonlijk, professioneel en vriendelijk
Ervaring
Heel fijn dat we altijd terecht kunnen met onze vragen en dat deze in normale, begrijpelijke taal worden beantwoord.
10

uit Rotterdam

Aanbeveling
Een goede aanpak bedacht en uitgevoerd.
Ervaring
In onze jarenlange relatie heeft Syfers voor ons een goede fiscaal aantrekkelijke aanpak bedacht. Onze stamrecht-BV is goed ingezet, en wordt nu richting ons pensioen keurig afgewikkeld. Dit hadden we zelf nooit kunnen bedenken. Syfers voert het werk ook netjes uit.
10

uit Nederland

Aanbeveling
Syfers levert goed werk.
Ervaring
Ik ben tevreden met de diensten van Syfers. Ze leveren kwalitatief goed werk en hebben voldoende expertise.
8

uit Rotterdam

Aanbeveling
Vriendelijk en deskundig
Ervaring
Fijn bedrijf en geven in duidelijke gewone mensen taal uitleg en advies bij je boekhoudingen aangiftes. Ze reageren ook snel op mail en als je belt.
10

uit Rotterdam

Aanbeveling
Persoonlijke en prettige samenwerking
Ervaring
De samenwerking met Syfers is erg prettig. Ik heb zowel in ZZP-vorm als in bedrijfsvorm met hen gewerkt en voor beide kan ik hun aanraden. Altijd snel bereikbaar en ik word erg vriendelijk geholpen en ondersteund. Dank Ivo en Casper.
10

uit Zoetermeer

Aanbeveling
Wordt altijd goed geholpen
Ervaring
Zijn al jaren klant bij jullie en bevalt nog steeds goed
9

uit Rotterdam

Aanbeveling
Uitstekende dienstverlening
Ervaring
Syfers ontzorgt je als ondernemer. Je boekhouding bijhouden kost je nauwelijks tijd meer en jaarverslagen en belastingaangiften worden ook verzorgd. Dit alles voor een vast maandelijks tarief zonder verrassingen achteraf.
10

uit Bussum

Aanbeveling
Ontzorgen
Ervaring
Als zorgverlener is het fijn dat Syfers het financiële deel van mijn praktijk ontzorgt.
10

uit Breda

Aanbeveling
Innovatief met een grote betrokkenheid
Ervaring
Een club van betrokken mensen met een no-nonsense mentaliteit waar zaken snel worden opgepakt en goed worden afgehandeld.
10

uit Rotterdam

Aanbeveling
Modern, innovatief en een goede service
Ervaring
Sinds 2016 ben ik naar grote tevredenheid klant bij Syfers. Ze maken gebruik van moderne technologie, waardoor het financiële proces efficiënter en meer gebruiksvriendelijk wordt. Maar ondertussen is er ook nog ruimte voor een persoonlijke benadering. Deze combinatie bevalt me uitstekend. Ik heb Syfers al aan verschillende contacten aanbevolen en zal dat ook in de toekomst blijven doen.
10

uit Meerssen

Aanbeveling
Zeer goede service met persoonlijke aandacht.
Ervaring
Zowel voor starten van onderneming, de eerste maanden als in het vervolg goede begeleiding. Tevens voor verzekeringen en hypotheek fantastische ondersteuning en persoonlijke aandacht. Zeer klantgericht.
10

uit Den Haag

Aanbeveling
Simpel
Ervaring
Als kleine ondernemer zit ik niet te wachten op boekhoudkundige werkzaamheden, ik wil gewoon ondernemen. Hoe makkelijk is het daarom Syfers als boekhouder te hebben. 1 x per kwartaal bonnen en nota's uploaden en Syfers doet de rest. Hapklare overzichten en BTW aangiftes, ook aangifte loonbelasting en jaarcijfers worden aangeleverd, prima. En als ik vragen heb dan kan ik ze gewoon bellen met zekerheid dat ze ook nog gewoon de telefoon opnemen. Beste keus geweest toen ik met mijn onderneming begon.
8

uit Zoetermeer

Aanbeveling
Geweldig!
Ervaring
Zeer blij met Syfers. Het bijhouden van de boekhouding is een fluitje van een cent, BTW-aangifte altijd op tijd en jaarrekening/aangifte ook heel goed geregeld. Vakkundig advies en betrokken geholpen indien nodig.
10

uit Dordrecht

Aanbeveling
Geweldig bedrijf met zeer bekwame en vriendelijke professionals
Ervaring
Syfers is al meer dan 10 jaar mijn accountskantoor en ben meer dan tevreden. De korte directe lijnen, persoonlijke aandacht, vriendelijkheid en vooral de oplossingsgerichte aanpak spreekt mij enorm aan. Kan dit kantoor bij iedereen aanbevelen.
10

uit Rotterdam

Aanbeveling
Perfecte service, advies en ondersteuning
Ervaring
Vanaf het moment dat ik zelfstandig ging zit ik al bij syfers. Goede begeleiding, snelle duidelijke antwoorden op eventuele vragen en gemakkelijke software voor de bedrijfsadministratie.
10

uit Rotterdam

Aanbeveling
Syfers doet goed wat ze moeten doen en staan klaar voor een extra vraag of advies
Ervaring
Ik ben 10 jaar geleden begonnen als ZZP-er en neem het ZZP pakket pakket af. Ik ben heel tevreden over de efficiency waarop mijn boekhouding verwerkt wordt. De verwerking is snel. Bij extra vragen wordt er ook snel en nauwkeurig gereageerd.
10

uit Utrecht

Aanbeveling
Professioneel én Persoonlijk
Ervaring
Sinds ik startte met mijn bedrijf, alweer 22 jaar geleden, verzorgt Syfers (en hun voorloper) mijn boekhouding en jaarrrekeningen, en zelfs de inkomstenbelasting. Ze zijn met mij meegegroeid, hebben me altijd van de juiste adviezen voorzien en liepen voorop met het digitaliseren van de administratie. Ik waardeer de persoonlijke aanpak van Syfers en hun expertise op eigenlijk alle vlakken die je als zelfstandig ondernemer nodig hebt. Voor mij is het een accountantskantoor uit duizenden!
10

uit Noordwijk

Aanbeveling
Altijd duidelijk advies
Ervaring
Ik werk als zelfstandige al jaren met Syfers. Prettig contact en altijd een snelle reactie op vragen. Dit geeft mij een goed gevoel.
10

uit Rotterdam

Aanbeveling
Heel professioneel en vriendelijk
Ervaring
Ik kan altijd bellen voor advies . Ze zijn zeer betrokken en deskundig. Mijn boekhouding altijd bijgewerkt. Software is makkelijk te gebruiken en bespaart veel tijd.
10

uit Lisse

Aanbeveling
Deskundigheid, gemak en vooruitstrevend.
Ervaring
In 2015 ben ik als ZZP-er gestart en kwam ik via, via bij Syfers uit. Ik ben goed geholpen als onervaren zelfstandige en voel me meer zeker met Syfers als mijn boekhouder en deskundig raadgever. Ik wordt goed geholpen bij het opstellen en controleren van contracten met opdrachtgevers i.r.t. wet DBA en voorheen de V.A.R. Het versturen van digitale facturen naar een mailadres waardoor mijn BTW-aangifte per kwartaal vanzelf wordt opgesteld is puur gemak, zeker nadat aan mijn afschriften wordt gecontroleerd of ik wel volledig ben geweest. Het volledig digitaal werken zonder mappen en papier waarbij alles online is opgeslagen is vooruitstrevend en helemaal van deze tijd. Bij elk jaargesprek nemen we door of ik nog zaken beter kan doen of verbeteren. Ik ben erg tevreden en kan mezelf geen betere boekhouder voorstellen.
10

uit Linschoten

Aanbeveling
Korte lijnen, gebruiksvriendelijke app
Ervaring
Je voelt je bij Syfers geen nummer en daarbij zijn de lijnen kort. De app is zeer gebruiksvriendelijk en bespaart mij veel tijd. Iets meer proactiviteit zou mijn waardering voor Syfers verder verhogen.
8

uit Amersfoort

Aanbeveling
Fijne hulp
Ervaring
Syfers helpt mij snel en ik kan er altijd voor mijn vragen terecht.
8

uit Rotterdam

Aanbeveling
Wij zijn 18 jaar klant,
Ervaring
Onze ervaring met het bedrijf, is prima. Ze doen wat ze moeten doen, Maar het is niet het gemoedelijke bedrijf meer, waar ik bij begon, het is met de tijd meegegaan, het praatje met de klant is niet meer van deze tijd, dat is helaas jammer.
6Trots op onze dienstverlening!

Onze klanten zijn zeer tevreden met onze dienstverlening! Op basis van 132 reviews scoren wij een:

9.1

Syfers administratie en advies

Syfers administratie en advies krijgt een gemiddelde beoordeling van: 9.1 / 10 uit 132 beoordelingen.
Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen

Syfers Administratie & Advies is aangesloten bij de NOAB (Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen).

© 2010-2024 Syfers B.V. Alle rechten voorbehouden. Privacyverklaring

Syfers biedt ondernemers innovatieve oplossingen voor alle administratieve en fiscale werkzaamheden.