Klantbeoordelingen

Benieuwd wat onze klanten over onze dienstverlening zeggen? Syfers biedt ondernemers innovatieve oplossingen op het gebied van administratie en advies en behoort al jaren tot één van de meest innovatieve administratiekantoren van Nederland.

Lees hieronder de waarderingen van onze klanten. Van boekhouding en advies tot financieringsaanvragen, onze klanten vertellen graag over hun ervaring.

Laatste beoordelingen

uit Voorburg

Aanbeveling
Perfect
Ervaring
Ik ben zeer tevreden over de geleverde service en kwaliteit van het werk en advies van Syfers. Als ZZP-er kan ik al mijn advies vragen kwijt binnen het vaste maandbedrag wat mijns inziens zeer scherp is. Communicatie gaat altijd op een prettige en informele manier.
10

uit Bergschenhoek

Aanbeveling
Goed en eenvoudig
Ervaring
Mijn administratie moet goed zijn, maar wil er zo min mogelijk tijd aan kwijt zijn. Syfers helpt mij hierbij. Bij vragen geven ze goed advies, ze zorgen dat mijn boekhouding op orde is en voldoet aan wet- en regelgeving en hun (digitale) systemen maken het voor mij een stuk eenvoudiger. Ofwel met minimale moeite aan mijn kant is mijn administratie goed voor elkaar.
9

uit Gouda

Aanbeveling
Goede, complete en betrouwbare dienstverlening!
Ervaring
De begeleiding en adviezen zijn specifiek en doeltreffend, gewoon goed. Als beginnend ondernemer zag ik een klein beetje op tegen de financiële administratie maar dankzij Syfers heb ik daar nu complete controle over.
10

uit Breda

Aanbeveling
Deskundig kantoor, snelle communicatie en heel prettige medewerkers. Deskundig kantoor, snelle commu
Ervaring
X
9

uit Bleiswijk

Aanbeveling
Zeer tevreden over de dienstverlening
Ervaring
Prettige organisatie met kennis van zaken en persoonlijke benadering.
10

uit Nootdorp

Aanbeveling
Goede service vanuit een hoogwaardig kennis niveau!
Ervaring
Ik wordt altijd goed geholpen, vragen worden vaak beantwoord vanuit parate kennis of er wordt snel geschakeld met collega’s. Goede sfeer en prijs-kwaliteitverhouding. Voor een ieder aan te bevelen!
9

uit Voorschoten

Aanbeveling
Deskundig en snel
Ervaring
Al meer dan 15 jaar zeer tevreden! Jaarlijkse aangifte en de OB aangifte verlopen snel, vakkundig en zonder problemen. Adviezen zijn to the point en kundig.
9

uit Pernis

Aanbeveling
Mijn financiën in goede handen
Ervaring
Mijn ervaring met Syfers kan ik alleenmaar als zeer prettig omschrijven. Het contact\bereikbaarheid is altijd goed en ik wordt altijd kundig en correct geholpen. Het aanleveren van benodigde documenten gaat middels een zeer makkelijke methode waarbij ik als klant alle inzicht in heb.
9

uit Malden

Aanbeveling
Vriendelijk en deskundig, boekhouding zonder zorgen
Ervaring
Door de deskundige en betrouwbare dienstverlening van Syfers kan ik er op vertrouwen dat mijn boekhouding bij hen in goede handen is en dat ik er eigenlijk geen omkijken naar heb. Daardoor blijft mijn contact met Syfers meestal beperkt tot, naast het uploaden van mijn administratie, een paar emails per jaar en de bespreking van de jaarrekening en aangifte inkomstenbelasting. Dat werkt voor mij prima!
9

uit Barendrecht

Aanbeveling
Goed bereikbaar en kennis van zaken
Ervaring
Enthousiaste club mensen met een perfecte dienstverlening!
9

uit Nootdorp

Aanbeveling
Modern accountantskantoor met een vakkundig persoonlijk contact.
Ervaring
Facturen upload je eenvoudig via de portal, waar ook de aangifte komen te staan die je vervolgens kan accorderen. Het contact is persoonlijk, informeel en deskundig.
10

uit Bladel

Aanbeveling
9
Ervaring
Goed bereikbaar, prettig in contact. Denken goed mee in oplossingen. Daarnaast ook duidelijkheid in adviesgesprekken.
9

uit Noordwijk

Aanbeveling
10
Ervaring
Na mijn vorige RA nu eindelijk een goede fiscalist , Ivo, die verstand heeft van zorg , oprecht mee luistert en denkt en door best off breed met zijn team mijn bedrijven dagelijks ontzorgt zodat in mijn financiële dashboard dagelijks al mijn KPI,s zijn bijgewerkt.
10

uit Zoetermeer

Aanbeveling
9
Ervaring
Zijn zeer goed benaderbaar en in staat om in “Jip en Janneke taal” belastingland uit te leggen.
9

uit Veenendaal

Aanbeveling
9
Ervaring
Ze willen graag met je meedenken en verder heb ik er weinig omkijken naar.
9

uit Rijswijk

Aanbeveling
10
Ervaring
Positieve en prettige ervaring. Kan altijd terecht voor elke vraag die speelt.
10

uit Zoetermeer

Aanbeveling
8
Ervaring
Syfers' team is always helpful and supportive. Definitely recommend them to other companies.
8

uit Nieuwerkerk aan den IJssel

Aanbeveling
9
Ervaring
Wij zijn al vele jaren tot volle tevredenheid klant bij Syfers. Vooral de klantgerichtheid en persoonlijke benadering spreken ons aan.
9

uit Barneveld

Aanbeveling
8
Ervaring
Syfers is sinds de opstart van mijn bedrijf mijn accountant. Als leek zijnde op het gebied van boekhouding krijg ik veel en goede ondersteuning. Ze leggen mij alles duidelijk uit en geven ook aan wat er van mij verwacht wordt. Met vragen aangaande groei mogelijkheden krijg ik altijd duidelijk en vooral eerlijk advies.
8

uit Valkenburg

Aanbeveling
9
Ervaring
Sinds medio 2015 behartigt Syfers voor mij de boekhouding, iets waar ik niet goed in thuis ben en eigenlijk ook niet in geïnteresseerd ben. Voor mij is het van enorm belang dat ik er geen omkijken naar heb, het mij weinig tijd kost én dat ik de mensen kan vertrouwen. Vooral het laatste is voor mij essentiëel. En alles wat voor mij belangrijk is, krijg ik bij Syfers.
9

uit Hilversum

Aanbeveling
9
Ervaring
prettig, snel en 'helder' contact, meedenkend. Geen minpunten ontdekt!
9

uit Maastricht

Aanbeveling
9
Ervaring
Heel fijn om als startend ondernemer professioneel en deskundig begeleid te worden door Ivo, Niels en Pim. Hun communicatie is steeds open en duidelijk en heel mooi dat er online zoveel boekhoudkundige tools beschikbaar zijn. Ik zou Syfers zeker aanbevelen bij vrienden en familie.
9

uit Den Haag

Aanbeveling
9
Ervaring
Wij zijn met ons bedrijf al tientallen jaren klant. Syfers is vakkundig en betrokken, ook bij wisseling van medewerkers. De klant doet ertoe en wordt op een persoonlijke manier geholpen.
9

uit Pijnacker

Aanbeveling
8
Ervaring
Fijne en duidelijke communicatie. Bij vragen krijg ik altijd snel een reactie.
8

uit Capelle aan den IJssel

Aanbeveling
10
Ervaring
Vanaf het begin van ons bedrijf verzorgd Syfers onze administratie. Het slaapt zo'n stuk rustiger te weten dat dat in goede handen is en dat we er eigenlijk geen omkijken naar hebben. Wij kunnen ons concentreren op wat voor ons belangrijk is. Dankzij slimme technologie is het een kleinigheidje om netjes bonnen en facturen in te dienen. Ben je er per ongeluk één vergeten, krijg je aan het einde van het kwartaal even een overzichtje van wat mist. Factuurtjes erbij zoeken en klaar. Voor ons niemand anders!
10Trots op onze dienstverlening!

Onze klanten zijn zeer tevreden met onze dienstverlening! Op basis van 88 reviews scoren wij een:

9.0

Syfers administratie en advies

Syfers administratie en advies krijgt een gemiddelde beoordeling van: 9.0 / 10 uit 88 beoordelingen.
Nederlandse Orde van Administratie en Belastingadvieskantoren

Syfers Administratie & Advies is aangesloten bij de NOAB (Nederlandse Orde van Administratie en Belastingadvieskantoren).

© 2010-2019 Syfers B.V. Alle rechten voorbehouden. Privacyverklaring

Syfers biedt ondernemers innovatieve oplossingen voor alle administratieve en fiscale werkzaamheden.